Madspild & TV2-guldkorn

Rund omkring i vores Grab’N Go køkkener har vi køkenchefer, som er fyldt med gode idéer til at reducere madspild. Idéer, som de hver dag arbejder for at implementere i hverdagen, så madspild kan reduceres. 

Skrevet af Charlotte Lange
1 min. read – Publiceret den 24.11.2021

Lige netop det er kernen i vores filosofi, for vi vil langt hellere, at maden ender i vores maver fremfor i skraldespandende! 

Vejen dertil er brolagt af gode idéer, og vores køkkenchef Mikkel Therkildsen fra Grab’N Go på HF & VUC Fyn i Odense sætter i videoen ord på, hvordan han tænker madspild ind i sin hverdag i køkkenet. Måske er der et par fif eller to, vi alle kunne tage ved lære af?

Denne hjemmeside bruger cookies (herunder tredjeparts-cookies, samt andre sporingsteknologier) for at få hjemmesiden til at virke, til markedsføringsformål og til at forbedre din online oplevelse. Vi bruger kun valgfri cookies med din godkendelse. Du kan til enhver tid ændre i dine indstillinger for cookies. Du kan finde mere informations i vores politik om Privatpolitik og Cookies Politik.